İller

5 Eylül 2022 Pazartesi

İzmir Estetik ve Plastik Cerrahi Doktoru Candan Mezili

 


Firma Adıİzmir Estetik ve Plastik Cerrahi Doktoru 
Firma YetkilisiCandan Mezili
Telefon0 212 432 57 15
İşyeri Adres
Cemal Gürsel Caddesi No:103 Daire:1 Bostanlı Karşıyaka/İzmir
Mailinfo@candanmezili.com
AlanıSağlık
İl / İlçeİZMİR /KARŞIYAKA

İzmir Estetik ve Plastik Cerrahi Doktoru Candan Mezili firması, İzmir ilinde hizmet vermektedir. İzmir Estetik ve Plastik Cerrahi Doktoru Candan Mezili firmasına irtibat telefonu olan 0 212 432 57 15 numarasından ulaşabilirsiniz.



İzmir Estetik ve Plastik Cerrahi Doktoru Candan Mezili Hakkında Bilgiler;

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini 2005 yılında bitirdim. Aynı yıl uzmanlık eğitimi için Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi kliniğine girdim. Plastik Cerrahi alanını seçmemde hayal gücü ve şekil değiştirme işlemlerinin büyüsüne kapılmamın etkisi büyüktür. 6 yıllık ihtisas süresi çok yoğun geçti ve çok kıymetli hocalarımla birçok ameliyat yapma şansım oldu. 2011 yılında uzmanlığımı aldıktan sonra, gerek Kars Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetim sırasında gerekse Kocaeli Darıca Farabi Devlet Hastanesinde kendimi geliştirmeme olanak sağlayan pek çok ameliyat yaptım. Şu anda İzmir'de, kendi özel kliniğimde hizmet vermekteyim.

İzmir Estetik ve Plastik Cerrahi Doktoru Candan Mezili  iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bu sayfa kurumbilgileri.com web sayfasıdır, kurumun resmi sayfası değildir ve sadece bilgileri verilen telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır. Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek için yukarıda bildirilen kurum telefonundan iletebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder